Franckena Reclame Belettering & Standbouw

Baniervlag/rechte vlag

Een extra uiting voor bij uw bedrijf, als herkenningspunt. Vlaggen kunt u bij ons bestellen in diverse afmetingen en in diverse materiaalsoorten. Heeft u er maar 1 nodig óf liever 10 stuks in 1 keer, dan gaan we met u in overleg welk drukprocedé bij uw aanvraag past. Heeft u een mast met een uithouder dan zijn de baniervlaggen voor u geschikt. Heeft u een traditionele mast met alleen een touw om de vlag te hijsen dan past daar meestal een rechte vlag in. De mast hoogte bepaald veelal het formaat van de vlag. Een vlag of baniervlag heeft een gemiddelde levensduur van 3 maanden. Haal uw vlag(gen) of baniervlag(gen) in bij windkracht 6 of hoger.

Masten en onderdelen

Wij werken samen met FORMENTA om u de best mogelijke mast te adviseren. De masten worden gemaakt in Zweden. Elke Formenta vlaggenmast wordt afgemonteerd met onderdelen in de hoogste kwaliteit. Het nastelbare grondanker is thermisch verzinkt om een lange levensduur te waarborgen en alle hijskoorden zijn speciaal ontwikkeld voor extreem weer.  De masten worden door Formenta montageteams geplaatst. U kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten masten, wit óf gekleurd, met banierhouder of een traditionele houten mast.
Ook onderdelen zoals ringen, elastieken, contragewichten en of knoppen zijn los leverbaar.
Hoe mooi kan de mast fungeren als kerstboom in de winter met een mooie Led kerstboom (bijv. Fairybell)

Beachflags

Makkelijk en snel aandacht trekken dat doet u met een beachflag, verkrijgbaar in vele vormen en formaten. De vlag met stokken kan gecombineerd worden met diverse accessoires:
een grondboor, kleine voetplaat, grote voetplaat óf een hervulbare watervoet.
De beachflag is makkelijk in en uit elkaar te halen en wordt veelal met tas geleverd

Belangstelling en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een afspraak en wij zullen proberen een voorstel te maken geheel naar uw wens.