E. Franckena Reclame Belettering en Standbouw

Glassetched (privacy folie)

Ervoor zorgen dat u meer privacy heeft zonder uw gordijnen de gehele dag dicht te doen?
De inkijk van langslopende mensen beperken? Kies dan voor Glassetched folie, ook wel melkglas folie genoemd. Helemaal naar eigen wens te maken.

Oneway Vision folie

Wilt u de inkijk van uw pand verminderen, maar nog wel van binnen naar buiten kijken én tegelijkertijd reclame maken voor uw bedrijf? Dan is de Oneway Vision folie misschien wel iets voor u, hier zitten kleine gaatjes in en is beprintbaar en kan dus geheel volgens uw wens worden bedrukt. Ook handig voor het achterraam van uw auto!

Warmte- en zonwerende folie

Met de huidige klimaatveranderingen kunnen wij u ook met folie helpen om de warmte en licht en schadelijke UV-straling(99,9%) te weren. Ideaal voor raampartijen waar geen sunscreen of markies mogelijk is én geen belemmering van uw zicht. De ramen kunnen aan buiten- óf binnenzijde worden voorzien van deze folie.

Meer producten toepasbaar op ramen : Veiligheidsfolie en inbraakvertragende folie.

Belangstelling en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een afspraak en wij zullen proberen een voorstel te maken geheel naar uw wens.

​Stem op ons voor Sign+ Award 2020


Combinatie van fullcolour prints en plotfolie aangebracht op het dak van de stuurhut van een binnenvaartschi​p. Waarbij de ideeën van de klant uitgewerkt zijn tot het uiteindelijke ontwerp en de logo’s bewerkt zijn tot ‘wapen’.

Stem Direct
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup