Franckena Reclame Belettering & Standbouw

Gevelletters

Gevelletters zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kies voor gekleurde acrylox letters of misschien past Brushed aluminium perfect in uw huisstijl. Ook is het mogelijk om dit te combineren met fullcolor stickers, zoals op de foto hiernaast van Klaver Fjouwer.

Lichtreclame

Geef uw gevel ook in het donker een mooie uitstraling door het gebruik van licht. Dit kan op verschillende manieren, verwerk de verlichting achter uw gevelletters of maak gebruik van een lichtbak en bepaal zelf hoeveel licht hier doorheen komt. Alleen het plaatsen van een lichtkoof boven uw gevelbord maakt al een groot verschil.

Overheaddeur belettering

Wanneer u geen gaten mag/wilt boren in uw pand is de belettering van een overheaddeur de perfecte oplossing. Natuurlijk kan dit ook gecombineerd worden met andere vormen van reclame.

Raambelettering

Ook raambelettering kan heel krachtig zijn, niet om alleen uw bedrijfsnaam (her)kenbaar te maken maar om d.m.v. bijvoorbeeld foto’s of afbeeldingen aandacht te trekken en te laten zien wat voor producten/ diensten u levert.

Voor meer informatie over raambelettering klik hier.

Belangstelling en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een afspraak en wij zullen proberen een voorstel te maken geheel naar uw wens.

Wegens standbouw werkzaamheden zijn wij gesloten van vrijdag 14 t/m dinsdag 25 juni

Stuur ons een mail of een berichtje op de zakelijke whatsapp en wij zullen deze z.s.m. beantwoorden.