E. Franckena Reclame Belettering en Standbouw

Aanleveringsvoorwaarden Autobelettering

Aanlevering van uw (bedrijfs)wagen voor het aanbrengen van belettering.

Wij hebben voor u een voorstel voor het beletteren van uw (bedrijfs)wagen. De offerte heeft u akkoord bevonden en de afspraak voor het beletteren is gemaakt.

Voordat u op de afgesproken tijd en datum de auto langs komt brengen, moet de auto in zijn geheel gewassen worden en vrij zijn van rubberdeeltjes, vliegen of ander aanslag wat niet op de auto aanwezig hoort te zijn. De auto kan via de wasstraat gewassen worden, maar let erop dat u dit doet zonder een waslaag. Alleen schoonmaken!!

Indien de auto niet schoon (of schoon genoeg) is, zullen wij deze taak voor u uit handen nemen. Deze extra kosten worden tevens in rekening gebracht.

Na het aanbrengen van de belettering mag de (bedrijfs)wagen de eerste 3 weken niet door een wasstraat. Hierna kunt u dit met een gerust hart doen. Schoonmaken m.b.v. hogedrukreiniger is op eigen risico. 

​Stem op ons voor Sign+ Award 2020


Combinatie van fullcolour prints en plotfolie aangebracht op het dak van de stuurhut van een binnenvaartschi​p. Waarbij de ideeën van de klant uitgewerkt zijn tot het uiteindelijke ontwerp en de logo’s bewerkt zijn tot ‘wapen’.

Stem Direct
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup